Huis bouwen

Renovatie huis

Aanbouw huis

Uitbouw huis
Dakkapel plaatsen

Verbouwing woning

Renoveren woning

Aannemer Wolvega

Bedrijfspand Wolvega

Klussenbedrijf Wolvega

Aannemer Weststellingwerf

Aannemer Friesland

Bedrijfspand bouwen

Bouwbedrijf Wolvega

Bouwbedrijf Heerenveen

Bouwbedrijf  Weststellingwerf

Bouwbedrijf Friesland

Bouwbedrijf Steenwijk

Bouwbedrijf Emmeloord

Bouwbedrijf Oosterwolde

Copyright 2013   -   alle rechten voorbehouden   -   Aannemersbedrijf Johan Visser   -  info@bouwopvisser.nl   -  Contactgegevens

Vrijblijvend advies voor uw verbouwing

Vaak word ten onrechte gedacht dat een aannemersbedrijf duurder is dan een klussenbedrijf. Als u overweegt om een klussenbedrijf uit Wolvega of omgeving in te schakelen, neem vrijblijvend eens contact op met Johan Visser. Natuurlijk kunt u ook onze gerealiseerde projecten raadplegen voor uw eigen inspiratie en mogelijkheden.  

Klussenbedrijf Wolvega
Klussenbedrijf Wolvega eo
In Wolvega of Weststellingwerf kunt u kiezen uit vele klussenbedrijven, bouwbedrijven of aannemersbedrijven voor al uw nieuwbouw en verbouw projecten. Een nieuwe keuken, een verbouwing van uw woonkamer, de badkamer renoveren of een zolderkamer realiseren? De meeste mensen vragen zich af of ze een klussenbedrijf moeten inhuren en welk klussenbedrijf in Wolvega en omgeving geschikt is.
Deskundig klussenbedrijf Wolvega
Aannemersbedrijf Johan Visser uit Nijeholtwolde heeft veel ervaring met kleinere en grotere klussen in en om het huis. Johan Visser heeft het vak van zijn vader Abe Visser geleerd. Bouwbedrijf Abe Visser heeft bekendheid in de omgeving gekregen door degelijk en vakkundig bouwen. Zowel Abe als Johan zijn gediplomeerd aannemer. Het bouwkundig inzicht van Abe bij oudere huizen en bedrijfspanden heeft al vaker geresulteerd in duurzame oplossingen. Abe heeft deze ambachtelijke kennis de afgelopen jaren op Johan overgedragen en dat is wellicht belangrijker dan welk diploma of papiertje dan ook. Vooral als het gaat om renovatieklussen of verbouwklussen.