Huis bouwen

Renovatie huis

Aanbouw huis

Uitbouw huis
Dakkapel plaatsen

Verbouwing woning

Renoveren woning

Aannemer Wolvega

Bedrijfspand Wolvega

Klussenbedrijf Wolvega

Aannemer Weststellingwerf

Aannemer Friesland

Bedrijfspand bouwen

Bouwbedrijf Wolvega

Bouwbedrijf Heerenveen

Bouwbedrijf  Weststellingwerf

Bouwbedrijf Friesland

Bouwbedrijf Steenwijk

Bouwbedrijf Emmeloord

Bouwbedrijf Oosterwolde

Copyright 2013   -   alle rechten voorbehouden   -   Aannemersbedrijf Johan Visser   -  info@bouwopvisser.nl   -  Contactgegevens

Aanbouw huis door Bouwbedrijf Visser

Aannemersbedrijf Johan Visser is gespecialiseerd in aanbouwen van huizen. Bij diverse huizen hebben wij verschillende soorten aanbouwen gerealiseerd. Duurzaam bouwen geldt ook voor uw aanbouw huis. Bovendien kijken we samen met u naar de kwaliteit van materialen die voor uw aanbouw worden gebruikt. Dit voorkomt mankementen aan de constructie en kan u in de komende jaren al snel veel geld besparen op uw energie rekening.

Aanbouw Huis Bouwen
Voor vrijblijvend advies over aanbouw huis kunt u het beste contact opnemen met Johan Visser. Bekijk onze projecten voor inspiratie en ideeën.
Verhuizen of een aanbouw plaatsen?
Veel mensen die een wens hebben om groter te gaan wonen denken vaak aan verhuizing. Een aanbouw aan uw huis kan al verrassend veel extra ruimte opleveren. Een grotere woonkamer of keuken, een slaapkamer beneden, een grotere badkamer of een kantoor aan huis, een aanbouw huis kan voor allerlei doeleinden worden gebruikt.
Aanbouw huis zelf doen
U kunt ervoor kiezen om uw aanbouw huis zelf te realiseren. Zo bespaart u op de arbeidskosten van het bouwbedrijf. Bij het inschakelen van een bouwbedrijf of aannemer voor een aanbouw huis, krijgt u hulp bij de vergunningsaanvraag bij uw gemeente en kan het bouwbedrijf u helpen bij het opstellen van de bouwtekeningen voor een aanbouw. Veel mensen kiezen er dan toch voor om een bouwbedrijf in te schakelen voor een aanbouw huis. Het bouwbedrijf kan bijvoorbeeld de constructie voor een aanbouw huis maken, terwijl u er zelf voor kiest om de aftimmering te doen.